top of page
botanic-art.jpg

CANVAS COLLECTIE

Stap binnen in mijn kleurrijke wereld waar de natuur een nieuw verhaal vertelt. Mijn kunst ontstaat uit mijn onderbewuste. Alles wat ik om me heen zie en ervaar vorm ik tot mijn eigen art, geheel op mijn intuïtie. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van de Canvas Collectie. Hier ontdek je een reeks originele en gelimiteerde kunstwerken op canvas, elk met haar eigen verhaal en emotie. Laat je meevoeren door de kleuren, texturen en symboliek. Klik door naar de verschillende werken en laat je inspireren door de magie van mijn creaties.

MIJN TECHNIEK 

Ik schilder met acrylverf, een veelzijdig medium dat me in staat stelt om diepte, helderheid en expressie toe te voegen aan mijn kunstwerken. Na het voltooien van een schilderij, werk ik het af met een uv- en vuilafstotende coating om de duurzaamheid te waarborgen.

CONTACT & VRAGEN

Heb je vragen over afmetingen, kleuren of prijzen? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je meer te vertellen over mijn kunstwerken en om je te helpen bij het kiezen van een uniek stuk voor jouw collectie!

bottom of page