top of page
art by suus webshop_edited.jpg

Hi!

Ik ben Suzanne. Ik woon in Arnhem, ben opgeleid als interieurdesigner en altijd bezig met vormgeving en tekenen. Alles wat mij blij maakt, vorm ik tot een nieuw ontwerp. Een schets, tekening, kledingstuk of een raamtekening.  Tijd om dit met de wereld te delen!  

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan; muziek, straatkunst, architectuur, exposities en uit de natuur.
Daar ben ik het liefst na een creatieve werkdag. Ik kan me blijven verwonderen over hoe alles in de natuur steeds maar weer verandert.

Mijn tekeningen zijn organisch en hebben altijd verschillende elementen uit de natuur, zoals bloemen of schelpen. Iedere keer als je ernaar kijkt, ontdek je iets nieuws.  

  • LinkedIn
  • Instagram

ILLUSTRATIES & TEKENINGEN

Illustraties vind je overal. Vaak kom je ze tegen zonder dat je je er bewust van bent. Kleurrijke tekeningen staan niet alleen op kaarten, kledingstukken en in boeken, maar ze worden ook zakelijk gebruikt voor bijvoorbeeld websites en logo’s. En dat is niet zo gek, want beelden zeggen vaak meer dan woorden.

 

Tekenen doe ik mijn hele leven. De fantasiefiguren die ik vroeger op school stiekem op post-its tekende komen nu tot leven op papier en computerscherm. De illustraties die ik voor tekenfestival The Big Draw heb gemaakt, heb ik omgezet in digitale artworks. Mijn opvallende creaties versieren nu kale muren en etalageruiten.

Ben jij op zoek naar een unieke blikvanger voor je bedrijf en wil je weten of ik iets voor je kan betekenen? Stuur me gerust een berichtje, ik denk graag met je mee!

Contact

06-15406913

bottom of page